Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Victoria Hislop διαφημίζει εγκάρδια την Ελλάδα στην WTM 2018 (Pics)

Η Victoria Hislop διαφημίζει εγκάρδια την Ελλάδα στην WTM 2018 (Pics)

Αποστολή Λονδίνο WTM:   Κώστας Συλιγάρδος

Την αγάπη της για την Ελλάδα αλλά και την ξεκάθαρη σύσταση προς πάσαν κατεύθυνση ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα για διακοπές, απηύθυνε η παγκόσμιου φήμης συγγραφέας Victoria Hislop που μίλησε στην Συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Υπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο της πρώτης μέρας της wtm στο Λονδίνο.

Η ίδια με πολύ θερμά λόγια αναφέρθηκε στην χώρα μας και τους ανθρώπους της, στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, στα προϊόντα μας και στο σπουδαίο φυσικό κάλος.
Η ίδια δήλωσε υπερήφανη που γνώρισε την Ελλάδα και τους Έλληνες και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι ένας προορισμός αλλά πολλοί προορισμοί μαζί
.Οι λέξεις φιλοξενία Δημοκρατία είναι λέξεις Ελληνικές και αυτό θα πρέπει να σας κάνει υπερήφανους τόνισε.
Η Victoria Hislop δεν αμέλησε να κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στον Άγιο Νικόλαο την Ελούντα και την Σπιναλόγκα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αυτό ειδικά το μέρος κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της, όχι μόνο για το βιβλίο αλλά για τις βιωματικές εμπειρίες που απέκτησε από εκεί.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.