Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Σοβαρές καταγγελίες από επιβάτες για την εξυπηρέτηση στην πίστα του Ηρακλείου

Σοβαρές καταγγελίες από επιβάτες για την εξυπηρέτηση στην πίστα του Ηρακλείου

Έκθετη η εταιρία που παρέχει υπηρεσίες handling ( εξυπηρέτησης στο έδαφος ) στην Aegean στον αερολιμένα Ηρακλέιου.

Χτες 29.11.18 το πέρασμα της κακοκαιρίας από το σημείο με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση, ανέδειξε ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που ίσως ξεγυμνώνει αλλά και εκθέτει την εταιρία handling.

Σκάλες χωρίς στέγαστρο για την επιβίβαση και αποβίσαη των επιβατών φαίνεται πως δεν υπάρχουν από την συγκεκριμένη εταιρία , εκτός αν υπάρχουν και δεν χρησιμοποιούνται σταθηκαν ικανές ώστε οι εκατοντάδες επιβάτες να γίνουν μούσκεμα τόσο βγαίνοντας από τα αεροπλάνα όσο και κατά την επιβ΄βαση τους.

Η δυσαρέσκεια του επιβατικού κοινού ήταν τόσο έντονη αφού αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν μούσκεμα και άλλοι να πάνε στα σπίτια τους ολόβρεχτοι.

Πολλοί από αυτούς αγανακτισμένοι επιβάτες επικοινώνησαν μαζί μας καταγγέλοντας την εταιρία για την ανάρμοστη συμπεριφορά που εκθέτει και τον αερομεταφορέα που συνεργάζεται μαζί της με τόσες ελλείψεις αλλά πάντα με ακριβά εισιτήρια …

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.