Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνεχίζεται η WTM στο Λονδίνο

Συνεχίζεται η WTM στο Λονδίνο

Αποστολή Λονδίνο WTM:   Κώστας Συλιγάρδος

Με αρκετό κόσμο στο Ελληνικό περίπτερο συνεχίζεται η έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

Η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην είσοδο της έκθεσης εκτός από τις Ελληνικές σημαίες η διαδραστική πύλη διαφημίζει τα Ελληνικά νησιά της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Ο Δήμος Ρόδου με τον ίδιο τον Δήμαρχο (και εκ νέου υποψήφιο) έχει σημαντική παρουσία και φυσικά την αντιδήμαρχο Μαρίζα Χατζηλαζάρου που ομολογουμένως με την ομάδα της έκαναν σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Ευχάριστη έκπληξη αν και αναμενόμενη η παρουσία και της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου που με τον Νίκο Χαλκιαδάκη και τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο έδωσαν δυναμικό παρών. Άλλωστε ο πήχης απ όλους μπαίνει πλέον ψηλά και όπως και οι δύο μας τόνισαν σκοπός πλέον δεν θα είναι μια τυπική παρουσία στα πράγματα αλλά μια δυνατή εκπροσώπηση του Νόμου που περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό σε ξενοδοχεία και κλίνες στην Ελληνική επικράτεια.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα θα γίνει μια ακόμα προσπάθεια περαιτέρω διεύρυνσης και συμμετοχής.

 

 

 

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.