Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τα πιο τρελά περιστατικά που έχουν δει υπάλληλοι ξενοδοχείων

Τα πιο τρελά περιστατικά που έχουν δει υπάλληλοι ξενοδοχείων

Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία συχνά αντιμετωπίζουν υπερβολικές ή και παράλογες απαιτήσεις από τους πελάτες τους, ακραίες συμπεριφορές και απίστευτες καταστάσεις. Πολλές από αυτές, συχνά είναι αρκούντως πικάντικες. Απολαύστε μερικές… ιστορίες καθημερινής τρέλας όπως τις περιέγραψαν υπάλληλοι ξενοδοχείων στο Quora.

Μυστηρώδης νυχτερινός επισκέπτης

Μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο που μόλις είχε αδειάσει, οι υπάλληλοι οροφοκομίας βρήκαν μια στολή εργασίας ενός τεχνικού υπαλλήλου του ξενοδοχείου (υπήρχε πάνω η ταμπελίτσα με το όνομά του) και ένα ζευγάρι μπότες. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως είναι δυνατόν ένας τεχνικός υπάλληλος του ξενοδοχείου να μπει κρυφά μέσα σε δωμάτιο και να αφήσει τη φόρμα του. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου αποφάσισε να λύσει το μυστήριο. Κάλεσε τον τεχνικό υπάλληλο ο οποίος δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα. Κατόπιν κάλεσε τον υπάλληλο που είχε βάρδια στη reception το προηγούμενο βράδυ, ο οποίος του είπε ήταν μια ήσυχη νύχτα και μόνο ένας πελάτης του ζήτησε να του δώσει μια δεύτερη κάρτα-κλειδί για το δωμάτιό του.

Μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης των διάφορων καμερών ασφαλείας και ακολουθώντας τα στοιχεία ως αληθινός ντετέκτιβ, ο διευθυντής έλυσε το μυστήριο. Ο πελάτης σηκώθηκε μέσα στη νύχτα από το κρεββάτι του για να πάει στο μπάνιο. Κατά λάθος όμως άνοιξε την πόρτα που βγαίνει στο διάδρομο, η οποία έκλεισε πίσω του. Το πρόβλημα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν φορούσε τίποτε άλλο πέρα από τα εσώρουχά του. Μισοκοιμισμένος, περνάει τις σκάλες που οδηγούν στο lobby και φτάνει μπροστά στους ανελκυστήρες υπηρεσίας. Μπαίνει στον έναν από αυτούς και καταλήγει στο υπόγειο αυτού του πολύ παλιού κτιρίου, μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς παπούτσια, και κανέναν εκεί για να ρωτήσει για οδηγίες.

Με τα πολλά, βρίσκει τις ντουλάπες όπου το προσωπικό αφήνει τις φόρμες εργασίας, φοράει μια και αφού δοκιμάζει διάφορες πόρτες οι οποίες είναι κλειδωμένες, καταφέρνει να βγει έξω, κάνει το γύρο του ξενοδοχείου και ξαναμπαίνει από την μπροστινή είσοδο, ζητώντας από τον νυχτερινό υπάλληλο ένα νέο κλειδί για το δωμάτιό του. Βέβαια το γεγονός ότι ο υπάλληλος του έδωσε κλειδί χωρίς να ζητήσει ταυτότητα, του στοίχισε δύο ημέρες αναγκαστικής άδειας άνευ αποδοχών.

Άγρια γούστα

Σε ένα ξενοδοχείο στη νότια Φλόριντα, ένας επισκέπτης ντυμένος με μακρύ παλτό –πολύ βαριά ρούχα για την εποχή- και κρατώντας μια πραγματικά τεράστια βαλίτσα, τραβάει την προσοχή της βοηθού γενικού διευθυντή που εκείνη την ώρα σχολάει. Ο επισκέπτης αφού κάνει check-in, αρνείται να του μεταφέρουν τη βαλίτσα και ενημερώνει ότι περιμένει μια κυρία στο δωμάτιό του. Φεύγοντας η υπάλληλος και έχοντας παρκάρει το αυτοκίνητό της στην πλευρά που ήταν το δωμάτιο του επισκέπτη, βλέπει από το παράθυρο του δωματίου τον συγκεκριμένο κύριο ημίγυμνο, με τατουάζ σε όλο το μήκος των χεριών του, ένα ακιδωτό κολάρο στο λαιμό, να κρατάει ένα μαστίγιο… Αν και η υπάλληλος ειδοποίησε τους υπαλλήλους που είχαν βάρδια να έχουν το νου τους για παράπονα για φασαρία από δωμάτιό του, η νύχτα κύλησε σε απόλυτη ησυχία.

Πως να απολύσετε υπαλλήλους

Μια κυρία έμεινε σε ένα ξενοδοχείο θέρετρο μαζί με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Όταν ο σύζυγος αναχώρησε, εκείνη με τα παιδιά συνέχισαν τις διακοπές τους για μερικές εβδομάδες ακόμα. Κάποια στιγμή η κυρία αποφάσισε να φλερτάρει με έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, τον οποίο κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου έκαναν σεξ, με τα παιδιά να κοιμούνται αμέριμνα. Την επόμενη μέρα το πρωί, κατήγγειλε το γεγονός στην ασφάλεια του ξενοδοχείου δηλώνοντας ότι είναι μια παντρεμένη γυναίκα (μάλλον δεν το θυμόταν την προηγούμενη νύχτα…). Ο υπάλληλος απολύθηκε.

Την επόμενη χρονιά επισκέφθηκε πάλι το ξενοδοχείο. Η διεύθυνση είχε ήδη στείλει ειδοποίηση στους υπαλλήλους ότι απαγορεύεται να μπαίνουν στα δωμάτια των πελατών αν δεν πρόκειται για κάποια δουλειά της υπηρεσίας τους. Η κυρία και πάλι φλερτάρει με έναν υπάλληλο, ο οποίος ενδίδει και πηγαίνει στο δωμάτιό της. Για άλλη μια φορά η κυρία καταγγέλει το περιστατικό και ο υπάλληλος απολύεται.

Ανταλλαγή με το ζόρι

Ένας επιχειρηματίας μένει στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του και καλεί στο δωμάτιό τους κάποιους υπαλλήλους του για Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Κάποια στιγμή η σύζυγος πηγαίνει για ύπνο, ο σύζυγος πηγαίνει στο δωμάτιο μιας άλλης κυρίας αφήνοντας στο δωμάτιό του δύο από τους υπαλλήλους του που συνεχίζουν να πίνουν και να διασκεδάζουν. Μόνο που ένας από αυτούς κατέληξε να βιάσει τη σύζυγο, η οποία κατόπιν ήθελε να κάνει μήνυση ενώ ο σύζυγός της όχι. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι επρόκειτο για περίπτωση ανταλλαγής συντρόφων, χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί γι’ αυτό η σύζυγος…

Και μερικά μικρά

  • Σε ένα τρελό πάρτυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου, οι επισκέπτες αποφάσισαν να αλλάξουν την ταπετσαρία, κολλώντας στους τοίχους τις ετικέτες από τις μπύρες που ήπιαν.
  • Σε πολλές περιπτώσεις, όταν οι εργαζόμενοι καθαριότητας  χτυπούν την πόρτα δωματίων, πελάτες ανοίγουν ολόγυμνοι.
  • Κάποιοι πελάτες αποφάσισαν να πηδήξουν από την ταράτσα ενός ξενοδοχείου 31 ορόφων με αλεξίπτωτα.
  • Άλλος πελάτης ήθελε να πηδήξει στην πισίνα –η οποία δεν ήταν και πολύ μεγάλη- από το μπαλκόνι του δωματίου του που βρισκόταν στον 5ο όροφο. Φυσικά δεν τον άφησαν!
  • Ένα ζευγάρι έκανε σεξ στην πισίνα τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Ο υπάλληλος δεν τους διέκοψε…

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.