Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δύο σημαντικές διακρίσεις για το Cactus Royal Spa Resort

Δύο σημαντικές διακρίσεις για το Cactus Royal Spa Resort

Διπλή διάκριση για το Cactus Royal της οικογένειας Cactus Hotels το οποίο κατάκτησε τα κορυφαία βραβεία TUI Top Quality 2019 και TUI Umwelt Champion 2019 που έχει ως βασικό κριτήριο τον eco – friendly χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το τουριστικό κατάλυμα αποσπά την διπλή αυτή διάκριση που σημαίνει ότι έχει καταφέρει να νικήσει το στοίχημα αναφορικά με την άψογη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς παράγοντες. Άλλωστε η εταιρική υπευθυνότητα της επιχείρησης μεριμνά προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιούνται με βάση τις κριτικές των πελατών της TUI Group και αφορούν πολλούς τομείς όπως συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, περιβαλλοντικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, δραστηριότητες, ψυχαγωγία κ.ά.

Σχετικά με το Cactus Royal Spa Resort

Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.