Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μια νέα διάκριση για την TEZ TOUR από τα Ethos Awards

Μια νέα διάκριση για την TEZ TOUR από τα Ethos Awards

Με το “δεξί” αλλά και με ηθική ικανοποίηση για την αναγνώριση των προσπαθειών της, μπαίνει στο 2019 η TEZ TOUR Ελλάδος.

Το ανώτερο βραβείο “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2019” στην κατηγορία “Best Tour Operator” με το οποίο βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του Ελληνικού τουρισμού, κοσμεί και μεγαλώνει την συλλογή της εταιρείας που έχει την έδρα της στο Ηράκλειο.

Το νέο αυτό βραβείο αποτελεί δικαίωση για την διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλουν σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τα τελευταία 12 χρόνια που δραστηριοποιείται στην χώρα μας.

Ο διεθνής Τουριστικός Οργανισμός που συμβάλει σταθερά στην διαμόρφωση του τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα, αποδεικνύει στην πράξη για μια ακόμη φορά τον συνολικό τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της.

Όμως, η βράβευση αυτή αποτελεί την μέγιστη αναγνώριση από το σύνολο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται με επιτυχία.

Ο θεσμός αυτών των βραβείων επιβραβεύει την αριστεία μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

O Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός ΤΕΖ TOUR δραστηριοποιείται στην Ελλάδα , φέρνοντας επισκέπτες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Εσθονία, την Λετονία, την Λιθουανία, την Ρουμανία, την Αρμενία, την Μολδαβία, την Βουλγαρία αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό “ΧΡΗΜΑ”.

Ο Πρόεδρος της TEZ TOUR Ελλάδος κ. Δημ. Χαριτίδης σε δήλωση του με ικανοποίηση επεσήμανε : «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια επιβράβευση για την στρατηγική επιλογή του Διεθνή Τουριστικού Οργανισμού TEZ TOUR να αναπτύξει την Ελλάδα σαν στρατηγικό προορισμό του, και οφείλεται στην άοκνη και συνεχή προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας στους οποίους αφιερώνουμε και το βραβείο αυτό.»

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.