Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Lufthansa στηρίζει τις Ευρωεκλογές

Η Lufthansa στηρίζει τις Ευρωεκλογές

Το μήνυμα “SayYesToEurope” κοσμεί το αεροσκάφος Airbus A320 της Lufthansa

Η Lufthansa στέλνει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν από τις 23 μέχρι τις 26 Μαΐου. Από τις 24 Απριλίου, το μήνυμα “SayYesToEurope”, γραμμένο με μεγάλα και εντυπωσιακά γράμματα, θα κοσμεί την άτρακτο ενός Airbus A320, εκεί όπου συνήθως αναγράφεται το λογότυπο της Lufthansa.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Lufthansa προωθεί ενεργά την αύξηση της συμμετοχής των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές.

«Με την ψήφο τους τον Μάιο, οι πολίτες της Ευρώπης θα αποφασίσουν για το μέλλον της ευρωπαϊκής κοινότητας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να πάρουμε θέση, να αναλάβουμε την ευθύνη μας και να ενισχύσουμε την ιδέα μιας ενωμένης και ελεύθερης ηπείρου. Ως γνήσια ευρωπαϊκή εταιρεία με βάση σε πολλές χώρες που βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines και Air Dolomiti, συνδέουν τις χώρες της Ευρώπης μεταξύ τους και την Ευρώπη με τον υπόλοιπο κόσμο. Για το λόγο αυτό, η Ευρώπη βρίσκεται πολύ κοντά στις καρδιές μας», δήλωσε σχετικά ο CEO της Lufthansa, Carsten Spohr.

Με 3.000 καθημερινές πτήσεις σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, τα αεροσκάφη της Lufthansa ταξιδεύουν σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Πέρα από την πρόσφατη προσθήκη του κωδικού καταχώρησης D-AIZG στα αεροσκάφη A320, πλέον πρόκειται να αλλάξει κι ο σχεδιασμός ολόκληρου του στόλου της Lufthansa: Στο εξής, η ευρωπαϊκή σημαία θα τοποθετείται δίπλα στη γερμανική και θα αποτελεί μέρος του κωδικού καταχώρισης του αεροσκάφους.

«Το μήνυμα “SayYesToTheWorld” αποτελεί μια παγκόσμια εκστρατεία της εταιρίας. Με την πρωτοβουλία “SayYesToEurope” θέλουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους Ευρωπαίους να πουν ΝΑΙ στην Ευρώπη και να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές. H Ευρώπη μας, χρειάζεται την ψήφο σας», σχολίασε επίσης ο Carsten Spohr.

Το μήνυμα “SayYesToEurope” αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Lufthansa. Επί σειρά ετών, περισσότεροι από τους μισούς εκλογείς με δικαίωμα ψήφου στη Γερμανία δεν ψηφίζουν στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για το λόγο αυτό, η Lufthansa αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με άλλες εταιρείες, πρακτορεία και δημόσια πρόσωπα με σκοπό να παρακινήσουν τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά το αεροσκάφος, μπορούν να παρακολουθούν τον λογαριασμό @LufthansaNews στο Twitter, όπου θα αναρτώνται ενημερώσεις με το πρόγραμμα του ιδιαίτερου αυτού αεροσκάφους για τις επόμενες δύο ημέρες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.