Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέος Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Νέος Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Τη θέση του Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας αναλαμβάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναλαμβάνει την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, κατόπιν της παραίτησης της Έλενας Κουντουρά, η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος εξελέγη ως βουλευτής τον Σεπτέμβριο 2015 με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, μετά την απόφασή του να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στις αρχές Απριλίου ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε τη συμπόρευση του κόμματός του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.