Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ολοκληρώθηκε το 5ο Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας με case study την ελληνική έκθεση GRECKA PANORAMA

Ολοκληρώθηκε το 5ο Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας με case study την ελληνική έκθεση GRECKA PANORAMA

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά Portals στην Πολωνία, το WaszaTurystyka, ολοκλήρωσε με επιτυχία το 5ο κατά σειρά Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας με θέμα τρόπους προώθησης του τουρισμού. Οι προσκεκλημένοι tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες του φόρουμ, και να ενημερωθούν για επιτυχημένες πρακτικές που βοηθούν στην ανάπτυξη πωλήσεών τους.

Μεταξύ των case study που παρουσιάστηκαν, επιλέχθηκε στρατηγικά η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA, που διοργανώνεται από το 2015 στην Βαρσοβία από την εταιρία North Events. Ο κ Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, είχε την ευκαιρία να αναλύσει τακτικές και στόχους που καλύπτει η έκθεση, απολαμβάνοντας κάθε έτος μία αύξηση επισκεπτών της τάξεως του 12-18%.

Μεταξύ των στελεχών που συμμετείχαν στο συνέδριο και αποτελούσαν μέρος της ομάδας συζήτησης (debate) στο panel των ομιλητών αναφέρουμε τους:            Piotr Henicz, αντιπρόεδρος της Itaka, Maciej Nykiel, CEO Neckermann Podróże, Janusz Śmigielski, marketing manager of Grecos Holiday, Leila Ben Arfi, πρόεδρος της Best Reisen Group, Ahmed Meddeb εκπρόσωπος τουρισμού Discover Tunisia, Marzena Henszel εκπρόσωπος τουρισμού Love Cyprus, Paddington Tucker, Travel Advance, public relations manager για το Ντουμπάι και την Μάλτα στην Πολωνία.

Η 5η GRECKA PANORAMA και GREEK FOOD SHOW διοργανώνεται στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την North Events, τηλ. +30 210 9713281, 210 9734859, info@north-e.com.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.