Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Μάξιμος,ο Μανιαδάκης και η ακτοπλοΐα

Ο Μάξιμος,ο Μανιαδάκης και η ακτοπλοΐα

Την προσωπική επιτυχία του διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Μανιαδάκη να παραμείνει η έδρα των Μινωικών Γραμμών στην πόλη του Ηρακλείου μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού της πακέτου από τον ιταλικό Όμιλο Grimaldi εξήρε ο υποψήφιος βουλευτή ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης κατά τη συνάντηση τους σήμερα το πρωί.

“Θέλουμε οι εταιρείες μας να μένουν εδώ. Να δίνουν δουλειές και να προσφέρουν στον τόπο μας. Όχι να φεύγουν. Θέλουμε να έρθουν νέες εταιρείες. Θέλουμε νέες εταιρείες να δημιουργηθούν. Και προς αυτήν την κατεύθυνση οι Μινωικές Γραμμές, ως ηγέτιδα ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης για νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες”, είπε ο κ. Σενετάκης στον κ. Μανιαδάκη με τον τελευταίο να συμφωνεί ότι οι Έλληνες μπορούμε με σκληρή δουλειά να ανακτήσουμε τον σεβασμό των ξένων.

Ο ίδιος εξάλλου είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, αφού εργάστηκε άοκνα για τα καλά οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και απέτρεψε σκέψεις του Ιταλικού Ομιλού να μεταφέρουν την έδρα της εταιρίας στο εξωτερικό, υλοποιώντας έτσι μια προσωπική του δέσμευση.

Η συνάντηση των δυο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του κ. Σενετάκη για τις εξελίξεις στον κλάδο των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, αλλά και την εμπορική ναυτιλία γενικότερα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.