Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Wine Bar and more (Anissa Beach), μία ξεχωριστή πρόταση πάνω στην παραλία

Wine Bar and more (Anissa Beach), μία ξεχωριστή πρόταση πάνω στην παραλία

 

Μέσα σε ρομαντική ατμόσφαιρα, χαλαρώστε “χαζεύοντας” τις χρωματικές εναλλαγές τ’ ουρανού την ώρα που δύει ο ήλιος και το μαγικό ηλιοβασίλεμα, που άνετα συναγωνίζεται το ξακουστό της Σαντορίνης, απολαύστε τον απογευματινό σας καφέ, και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας από την μια και στους ολάνθιστους κήπους από την άλλη.

Συνεχίζοντας την όμορφη βραδιά σας, μπορείτε να απολαύστε ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών μέσα από πολύ εκλεκτική συλλογή, δροσερά εξωτικά κοκτέιλ, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, υπό τους ήχους της άλλοτε απαλής ατμοσφαιρικής μουσικής και άλλοτε στους πιο έντονους ρυθμούς των ενίοτε θεματικών event που διοργανώνονται τακτικά, με την συντροφιά ενός αρωματικού ναργιλέ και πάντα μπροστά στη θάλασσα, στην παραλία του Anissa Beach, τις καθημερινές από τις 17.00 – 01.00

Αλλά και για το Σαββατοκύριακο, το Wine Bar …and more είναι ο “απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός” σε απόσταση αναπνοής από το Ηράκλειο, ανοιχτά από τις 10.00 το πρωί.

Χαλαρώστε στην παραλία και δροσιστείτε στα πεντακάθαρα νερά, κάτω από την ομπρέλα ή γιατί όχι στην  πολυτέλεια μιας καμπάνας με εξαιρετικό service, από το φιλόξενο προσωπικό.

Το καλοκαίρι στην Κρήτη είναι από μόνο του μια μαγεία…Εμείς βάζουμε εκείνες τις χρυσές πινελιές στις επιλογές σας και με τις δυο προτάσεις μας.

Η επιλογή είναι δική σας ή γιατί όχι και τα δύο …

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.