Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η νέα εμπορική πολιτική της Ellinair

Η νέα εμπορική πολιτική της Ellinair

Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη, ανακοίνωσε την εφαρμογή της νέας της εμπορικής πολιτικής που ισχύει από  τις 02/07/2019. Η νέα εμπορική πολιτική ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές, καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να «δημιουργεί» το εισιτήριο που καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζονται τρεις διακριτές κατηγορίες/οικογένειες ναύλων: – Η πρώτη κατηγορία, η basic, όπως φανερώνει και το όνομα της, περιέχει τα απολύτως βασικά, δηλαδή το εισιτήριο, μια χειραποσκευή οκτώ κιλών και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας (π.χ. τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα). – Στη δεύτερη κατηγορία, την classic, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται – εκτός από τη χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο – και παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά. – Στην τρίτη κατηγορία, comfort, ο επιβάτης, εκτός από όλες τις παροχές των δύο πρώτων κατηγοριών, απολαμβάνει και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track κ.ά. – Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κάθε υπηρεσία μπορεί να αγοράζεται και ξεχωριστά, επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο της κατηγορίας classic και να προσθέσει στο καλάθι του πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη υπηρεσία τον εξυπηρετεί.

Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να προσθέσουν και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου. «Σήμερα, η Ellinair κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ταξιδιωτική ευελιξία των επιβατών της σε σχέση τόσο με τη μείωση του κόστους, όσο και με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την on line εμπειρία χρήστη.

Η προσπάθεια αυτή, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενσωματώνοντας κι άλλες υπηρεσίες και σύντομα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Με την αγορά της αεροπορίας να περνάει σε νέα εποχή, η Ellinair παραμένει έμπρακτα εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης», δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Δαλιάκας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.