Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στην Σούδα το υπερπολυτελές γιοτ Εμίρη του Κατάρ

Στην Σούδα το υπερπολυτελές γιοτ Εμίρη του Κατάρ

Το AL Lusail  «έδεσε» το απόγευμα της Τρίτης στην προβλήτα Αδρίας υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Έκπληκτοι όλοι όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας νωρίς το απόγευμα είδαν να προσεγγίζει στην προβλήτα Αδρίας και στην ελεγχόμενη ζώνη ένα εντυπωσιακό σούπερ – γιότ με αραβικά γράμματα.

Η πρόσβαση στην περιοχή ελέγχεται από εταιρεία ασφάλειας και απαγορεύεται η προσέγγιση όλων όσοι δεν έχουν συγκεκριμένο λόγο.

Πρόκειται για το σούπερ γιότ Al Lusail με σημαία Κατάρ, το οποίο ανήκει στον 39χρονο Σείχη Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος είναι ο Εμίρης του Κατάρ.

Ο 39χρονος Σείχης κατέχει διάφορες κυβερνητικές θέσεις και ασχολείται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της  Paris Saint-Germain μέσω της εταιρείας που ίδρυσε υπο την επωνυμία  Oryx Qatar Sports Investments.

Μάλιστα ο Εμίρης του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani είναι και ο βασικός συντελεστής για να αναλάβει το Κατάρ την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2022.

Σε ότι αφορά στο σουπερ γιοτ που «έδεσε» στην Σούδα, το Al Lusail στα 123 μέτρα μήκους έχει όλα όσα χρειάζεται ένας Σείχης και οι προσκεκλημένοι του.

Εκτός από τις σουίτες, διαθέτει και γυμναστήριο, πισίνα, σαλόνι ομορφιάς, γκαράζ για πολυτελή μικρότερα σκάφη, κινηματογράφο, BBQ, beach club, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και άλλα πολλά.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν στο σκάφος επιβαίνει ο ίδιος ο Σείχης η απλά κάποιοι καλεσμένοι του, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας μάλλον πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.

Πηγή: Flashnews.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.