Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

4 κορυφαίες διακρίσεις για το Creta Maris Beach Resort

4 κορυφαίες διακρίσεις για το Creta Maris Beach Resort
 • Αγαπημένο Ξενοδοχείο σύμφωνα με τη γνώμη χιλιάδων επισκεπτών σε Hotels.com, Jet2Holidays, Apollo & Holidaycheck!
  Το Creta Maris Beach Resort για μία ακόμη χρονιά κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων των  επισκεπτών του και βραβεύτηκε από τους κορυφαίους tour operators Jet2Holidays και Apollo Travel και τις δημοφιλείς online ταξιδιωτικές ιστοσελίδες Holidaycheck & Hotels.com για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, με έμφαση στον τοπικό τρόπο ζωής.
  Συγκεκριμένα, το τουριστικό γραφείο Jet2holidays, απένειμε στο Creta Maris το βραβείο «Quality Award 2018», ενώ ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Apollo Travel» βράβευσε το ξενοδοχείο με το «Gold Customers Choice Award 2018» για 4η συνεχή χρονιά. Οι δύο αυτές βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικά υψηλού δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου από τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris, οι οποίες «αρίστευσαν» στις σχετικές έρευνες των Jet2holidays και Apollo Travel.
  Παράλληλα, οι χρήστες των δύο κορυφαίων online ταξιδιωτικών ιστοσελίδων του Holidaycheck και του Hotels.com, ανάρτησαν εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές και επιβράβευσαν με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, 9/10 βαθμούς στο Hotels.com και 5,5/6 στο Holidaycheck το Creta Maris Beach Resort, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα πλέον αγαπημένα ξενοδοχεία.
  Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε σχετικά:
  «Η ψήφος εμπιστοσύνης που μας δίνουν οι κορυφαίοι του τουρισμού μας δίνει μεγάλη χαρά αλλάκαι δύναμη, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τους επισκέπτεςμας, που είναι το επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας.
  Η ανάδειξη του Creta Maris Beach Resort ως ένα από τα πιο Αγαπημένα Ξενοδοχεία, είναιαποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς της μεγάλης και δεμένης ομάδας του ξενοδοχείου μας, που κάθε μέρα με χαμόγελο δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας πράξη τηνΕλληνική Φιλοξενία.
  Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
  Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στο Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη
  Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου. Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και
  bungalows, 6 εστιατόρια & 2 snack points, 9 μπαρ, 7 πισίνες, υδάτινο πάρκο, θερινό κινηματογράφο, γυμναστήριο, Hammam Spa,
  Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach
  Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την
  αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.