Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ηράκλειο : Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Είχε Συνάντηση Με Τον Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου, Νίκο Χαλκιαδάκη

Ηράκλειο : Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Είχε Συνάντηση Με Τον Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου, Νίκο Χαλκιαδάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου, Νίκο Χαλκιαδάκη πραγματοποίησε στο γραφείο του στις Γούρνες ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος, παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Χειρακάκη. Το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν ο αντίκτυπος της δυσάρεστης είδησης αναστολής λειτουργίας του ταξιδιωτικού κολοσσού της ThomasCook Αγγλίας στο μεγαλύτερο τουριστικό δήμο της χώρας. Θορυβημένος μάλιστα ο δήμαρχος πληροφορήθηκε από τον κ. Χαλκιαδάκη τις τελευταίες σημερινές εξελίξεις για την κατάρρευση της θυγατρικής του στη Γερμανία, της Neckermann.

Ο δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί εκτενώς για την κατάσταση των πληγέντων επιχειρηματιών στο δήμο Χερσονήσου, αλλά και για τις δυσμενείς επιπτώσεις για τους εργαζόμενους στον κλάδο. Επίσης, συζητήθηκαν διεξοδικά πιθανοί τρόποι διαχείρισης της νέας κατάστασης και διερευνήθηκαν δυνατότητες μείωσης των επιπτώσεων στους πληγέντες. Μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με τη δέσμευση συνεργασίας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα προκύψουν.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.