Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Αθήνα πρώτος προορισμός των Γερμανών και Βρετανών τον Σεπτέμβριο, η Μύκονος για τους Ιταλούς

Η Αθήνα πρώτος προορισμός των Γερμανών και Βρετανών τον Σεπτέμβριο, η Μύκονος για τους Ιταλούς

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η κύρια αγορά κρατήσεων για την Ελλάδα ήταν η βρετανική, σύμφωνα με τα στοιχεα του INSETE Intelligence. Η ιταλική αγορά υποχώρησε στη δεύτερη θέση σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε η αγορά της Γερμανίας. Στην τέταρτη θέση, βρέθηκε η αγορά της Βουλγαρίας για πρώτη φορά το 2019, ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε η αγορά των ΗΠΑ.

Πρώτος προορισμός των Γερμανών τον Σεπτέμβριο ήταν η Αθήνα, που διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση από την αρχή του χρόνου. Σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019, στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε η χώρα Μυκόνου, ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε το Φαληράκι. Στην τέταρτη θέση παρέμεινε το Ρέθυμνο, στην πέμπτη θέση ανέβηκε η Χερσόνησος στην έκτη θέση η Ρόδος. Στην έβδομη θέση βρέθηκε η Γεωργιούπολη και στην όγδοη θέση το Καμάρι. Η δεκάδα συμπληρώνεται με την Οία και την Ελούντα που εμφανίζεται για πρώτη φορά το 2019 στο γερμανικό top-10.

Η Αθήνα ήταν πρώτος προορισμός τον Σεπτέμβριο και για τους Βρετανούς. Στη δεύτερη θέση ήταν η χώρα της Μυκόνου, στην τρίτη η πόλη της της Ρόδου και στην τέταρτη θέση η πόλη της Κέρκυρας, στην πέμπτη τα Φηρά, στην έκτη θέση το Καμάρι, στην έβδομη θέση το Τσιλιβί και στην όγδοη θέση η Καρδάμαινα. Τέλος, τη δεκάδα συμπληρώνουν τα Χανιά και η Λίνδος.

Στην πρώτη θέση προτίμησης της ιταλικής αγοράς διατηρήθηκε η χώρα της Μυκόνου (σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019), στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Αθήνα ενώ στην τρίτη θέση υποχώρησαν τα Φηρά. Στην τέταρτη διατηρήθηκε το Καμάρι και στην πέμπτη θέση ανέβηκε η Περίσσα. Στην έκτη θέση υποχώρησε η πόλη της Ρόδου ενώ στην έβδομη παρέμεινε η πόλη της Κέρκυρας. Η δεκάδα της ιταλικής αγοράς, συμπληρώνεται με την επανεμφάνιση 3 προορισμών στο ιταλικό top-10: την Οία, τα Χανιά και το Φαληράκι.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.