Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μια ακόμη βράβευση της Aldemar Resorts στα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

Μια ακόμη βράβευση της Aldemar Resorts στα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards
Ο Ομιλος Aldemar Resorts ξεχώρισε και φέτος στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards που έλαβαν μέρος το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης αποσπώντας 3 βραβεία για τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες του.
Συμμετέχοντας κάθε χρόνο στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, ο Ομιλος Aldemar Resorts έλαβε και φέτος το ανώτατο βραβείο αριστείας Signum Virtu@s, ενώ διακρίθηκε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα All-Inclusive “Elements” ως το καλύτερο και πιο καινοτόμο all inclusive πρόγραμμα διεθνώς αλλά και ως τον πιο υπεύθυνο Ομιλο σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts δηλώνει: «Οι βραβεύσεις είναι μια επιβεβαίωση των προσπαθειών των εργαζόμενων αλλά και όλων των συντελεστών της επιτυχίας του Ομίλου Aldemar Resorts. Βρίσκομαι κάθε φορά στη δύσκολη θέση να βρω τις λέξεις για να πω «ευχαριστώ». Χωρίς αυτούς δε θα ήταν εφικτή αυτή η τόσο σημαντική διάκριση.»
Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, είναι ένας από τους πιο πολυτελής και διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός, και θεωρείται ως τα «Οσκαρ του Τουρισμού» αποσκοπώντας στην αναγνώριση των καλύτερων στο χώρο της Φιλοξενίας.
Η λίστα των παρευρισκόμενων περιλάμβανε ισχυρά ονόματα από το διεθνή χώρο, από την Ταϊλάνδη, τις Σεϋχέλλες, την Κίνα, την Αυστρία, την Ιταλία κλπ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα προβολής της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.