Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εκδήλωση στη Σανγκάη για το πολιτιστικό ταξίδι στην Ελλάδα

Εκδήλωση στη Σανγκάη για το πολιτιστικό ταξίδι στην Ελλάδα

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Hellas House στη Σανγκάη, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, με θέμα το πολιτιστικό ταξίδι στην Ελλάδα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το My Odyssey Travel το οποίο εδρεύει στο Hellas House και εξειδικεύεται στα θεματικά ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό και την ιστορία, τα οποία απευθύνονται σε κινέζους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν την αναψυχή με τη γνώση και την εμπειρία.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας επεσήμανε την πρόσφατη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και ειδικότερα στις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από την απευθείας πτήση που θα συνδέσει την Αθήνα με τη Σανγκάη από τον προσεχή Ιούνιο.

Ο Φωκίων Δρόσος, συνιδρυτής του My Odyssey Travel, εστίασε στα χαρακτηριστικά του Κινέζου ταξιδιώτη ο οποίος ταξιδεύει όλες τις εποχές του χρόνου και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση των ομιλητών με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι  μοιράστηκαν προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες καθώς και σκέψεις σχετικά με την επίδραση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στην σημερινή ζωή.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ακόμη,  η εκδότρια του Travel & Leisure China Mrs Diggle Tian, η ποιήτρια και Λέκτορας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σανγκάης, Ράνια Καταβούτα, και η Επικεφαλής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης στο Hellas House, Αρχοντία Μπαλιούκου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.