Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Χριστουγεννιάτικη πεζοπορία που μας βάζει στο κλίμα των γιορτών με…εναλλακτικό τρόπο!

Η Χριστουγεννιάτικη πεζοπορία που μας βάζει στο κλίμα των γιορτών με…εναλλακτικό τρόπο!

Στο κλίμα της εποχής μπαίνουν οι Active Sundays και διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη πεζοπορία θέλοντας να μας βάλουν στο κλίμα των γιορτών!

Πρόκειται για την πρώτη από τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες των Active Sundays που θα γίνει στο Μαίναλο. Μία εξαιρετική διαδρομή, με πανέμορφα έλατα, που θα σας βάλει στο εορταστικό κλίμα.

Πρόκειται για το 7ο τμήμα του MenalonTrail, Βαλτεσινίκο – Μαγούλιανα – μια εύκολη και μικρότερη σε μήκος διαδρομή σε σχέση με τις άλλες του MenalonTrail, αλλά το ίδιο όμορφη.

Σε αυτή τη διαδρομή, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την πεζοπορία σας ανάμεσα στο παραδεισένιο πυκνό ελατόδασος, πριν καταλήξετε στα Μαγούλιανα, που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο κατοικημένο χωριό στην Πελοπόννησο.

Μετά το τέλος, η γραφική Βυτίνα σας περιμένει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φαγητό σας, τον καφέ σας και τη βόλτα σας.

Θα μπείτε περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα φτιάχνοντας όλοι μαζί στολίδια, από φυσικά υλικά για να στολίσετε, όλοι μαζί, ένα μικρό έλατο.

Να σημειώσουμε ότι οι Active Sundays πραγματοποιούν μια σειρά πεζοποριών στο Menalon Trail bit-by-bit, έτσι ώστε να συμμετάσχετε σε όποια θέλετε, συλλέγοντας πόντους επίτευξης μέχρι να συμπληρώσετε και τα 75 χιλιόμετρα ολόκληρης της διαδρομής, που σημαίνει ότι θα έχετε περπατήσει ολόκληρο το Menalon Trail και θα λάβετε φυσικά πιστοποίηση γι’ αυτό.

Η διαδρομή περνά από Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Ζυγοβίστι, Βυτίνα, Ελάτη, Νυμφασία, Μαγουλιάνα, Βαλτεσίνικο, Λαγκάδια ενώ το μονοπάτι έχει λάβει πιστοποιητικό επάρκειας ως ένα από τα μονοπάτια κορυφαίας ποιότητας. Ενώ προτείνεται στους Ευρωπαίους πεζοπόρους ως μία ενδιαφέρουσα και ασφαλής ορεινή περιπέτεια.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.