Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό” από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό” από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία, εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ξενοδοχείο Candia Maris Resorts & Spa με θέμα: “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό”.

 Ο κ. Αγγελόπουλος, παρουσίασε τη νέα εταιρική ταυτότητα, ο οποίος τόνισε ότι οι προκλήσεις εξακολοθούν να είναι πολλές. Ξεκίνησαν να αλλάζουν απλά πράγματα και φιλοδοξούν ότι η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου να αποτελέσει στην πράξη, μία από τις ισχυρότερες Ενώσεις Πανελλαδικά.

Η ραγδαία ανάπτυξη του internet τα τελευταία χρόνια άλλαξε δραστικά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν. Στη βιομηχανία της φιλοξενίας συγκεκριμένα η ανάπτυξη των online καναλιών και η αύξηση της online αναζήτησης για τουριστικά προϊόντα καθιστά καθημερινή αναγκαιότητα τη χρήση και κατανόηση των εργαλείων.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ, ωστόσο, παραμένει ακόμα για τους περισσότερους επαγγελματίες του τουρισμού ένα άγνωστο πεδίο αλλά πολύ βασικό καθώς το ζητούμενο παραμένει η αύξηση των απευθείας πωλήσεων. Γι’ αυτό η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου μαζί με την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online” της Google διοργανώνουν το σεμινάριο “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό” κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πως θα χτίσουν την εταιρική τους ταυτότητα στον ψηφιακό κόσμο, την ανάδειξη τάσεων μέσα από την ανάλυση των δεδομένων, την εξέλιξη των                                                                  τουριστικών προϊόντων της Google κλπ.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Media Strom για τον ύπνο και την χτεσινή επιτυχημένη εκδήλωση με το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της, κ. Χαλκιαδάκης έχει προγραμματίσει σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων, με την επόμενη να αφορά το νερό, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Μεσογειακού Πανεπιστημίου, κ. Κατσαράκης, τόνισε ότι είναι ότι σπουδαιότερο μπορεί να γίνει στην πράξη η πρωτοβουλία της ΕΞΗ, αφού συνδέει με μία ισχυρή γέφυρα τον χώρο της εκπαίδευσης με την αγορά της εργασίας. Το ίδρυμα είναι πρόθυμο να στηρίξει αντίστοιχες προσπάθειες και στο μέλλον.

Το coffee Break είναι μία προσφορά της Kappa Foods, ενώ ο χώρος ήταν μία χορηγία του Candia Maris.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.