Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στη Σταλίδα του Ηρακλείου

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στη Σταλίδα του Ηρακλείου

Προχωρούν οι διαδικασίες για το δεύτερο καταδυτικό πάρκο στο νομό Ηρακλείου, το οποίο χωροθετείται στη Σταλίδα. Τη μορφή μιας υποθαλάσσιας «όασης» έχουν σκοπό να κατασκευάσουν οι δημιουργοί του καταδυτικού πάρκου στη Σταλίδα.

Ήδη στην περιοχή, η καταδυτική δραστηριότητα είναι έντονη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο η πόντιση τεχνητών υφάλων και ενδιαιτημάτων θα κάνει πολύ πιο ελκυστική την κατάδυση στην περιοχή.

«Ο βυθός θα είναι πιο ελκυστικός για τους αυτοδύτες. Οι επισκέπτες πλέον θα μπορούν να βλέπουν έναν πιο όμορφο διάκοσμο μέσα στο βυθό, καθώς και τεχνητούς υφάλους. Κατά συνέπεια, αυτοί που έρχονται κι αυτοί που θα ενδιαφέρονται να έρθουν, θα έχουν να δουν ένα καλύτερο διάκοσμο. Άρα, στην περιοχή θα έχουμε περισσότερη προσέλευση αυτοδυτών», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο τεχνικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Γιώργος Καραπιδάκης. Το καταδυτικό πάρκο θα έχει συνολική έκταση 22,5 στρεμμάτων και θα είναι μικρότερο από αυτό του Μονοναύτη στο δήμο Μαλεβιζίου.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.