Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Πρώτος προορισμός η Ελλάδα για τους Αυστριακούς!!!

Πρώτος προορισμός η Ελλάδα για τους Αυστριακούς!!!

Οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί κυριάρχησαν στις παρουσιάσεις του νέου θερινού προγράμματος, που πραγματοποίησε  στην Αυστρία, ο γνωστός αυστριακός Tour Operator Alltours. Η πρώτη θέση που κατέχει η χώρας μας στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών επιβεβαιώθηκε για  μια ακόμη φορά, στις συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες και στελέχη της τουριστικής αγοράς (διευθυντικά στελέχη περιφερειακών αεροδρομίων) κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων στις πόλεις Βιέννη, Graz, Velden  και Linz. Τάση, η οποία σύμφωνα με τις προκρατήσεις και το διευρυμένο δίκτυο πτήσεων, αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020.

Το Roadshow, με την επωνυμία «Alltours Dinnerpartys Summer 2020», πραγματοποιήθηκε από  25 έως 30 Οκτωβρίου 2019 στη Βιέννη και στις  κυριότερες πόλεις της χώρας, με την ενεργή συμμετοχή της  Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας, που φρόντισε για την καλαίσθητη «παρουσία» και προβολή της Ελλάδας  στις εκδηλώσεις, με  Stand  και πληροφοριακό υλικό.

Η παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος του Alltours, εστιάστηκε σε ελληνικούς προορισμούς καθώς η  Ελλάδα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών του αυστριακού Τ.Ο. Θα περιλαμβάνει τους προορισμούς: Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Θάσο, Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο ενώ από το 2020 συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα.

Μετά τις εξελίξεις του Thomas Cook, o Alltours ανταποκρινόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση ιδίως για ελληνικούς προορισμούς, επεκτείνει το πρόγραμμα του, τόσο σε αριθμό αεροπορικών θέσεων, όσο και ξενοδοχείων που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν κατ’ αποκλειστικότητα ο Thomas Cook. Στις  παρουσιάσεις περιλαμβάνονταν Quizz ερωτήσεων προς τους πράκτορες με έπαθλο δώρα και ταξίδια. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι  4 από τις 5 ερωτήσεις του, είχαν ως θέμα την Ελλάδα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.