Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Στη Λόντζια το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Στη Λόντζια το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Με αφορμή την ολοκλήρωση της έρευνας των φοιτητών με θέμα την τουριστική ανάπτυξη του Ηρακλείου, η μελέτη παραδόθηκε σήμερα στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλειο Λαμπρινό και στην κα.  Αριστέα Πλεύρη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη  των φοιτητών είναι απόρροια βιωματικής έρευνας και επικοινωνίας με τουρίστες, κατοίκους, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικούς παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και στον έλεγχο του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.

Την έρευνα παρέδωσαν ο πρόεδρος του τμήματος Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης, ο Δρ. Γεώργιος Τριανταφύλλου και οι φοιτήτριες Καλλιόπη Γιαλιτάκη, Μελιτίνη Μαγουλιανού,  Μαρία Ευτυχία Αποστολάκη και Ερασμία Αγγελάκη, Η κυρία Πλεύρη συνεχάρη τους φοιτητές και πρότεινε την παρουσίαση της έρευνας σε προσεχές  συνέδριο.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου εξήρε την προσπάθεια των φοιτητών και τόνισε τη σημασία της μελλοντικής συμβολής των νέων επιστημόνων του τουρισμού. Καθηγητές και φοιτητές ευχαρίστησαν τον κύριο Βασίλειο Λαμπρινό και την κυρία Αριστέα Πλεύρη,  υπογραμμίζοντας τη σημασία της αλληλένδετης σχέσης του ΕΛΜΕΠΑ με τον Δήμο Ηρακλείου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.