Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ (video)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ (video)
Το 2019, η Hurtigruten θα προσθέσει ένα ολοκαίνουργιο πλοίο στο στόλο της: το MS Roald Amundsen. Το σκάφος της τελευταίας τεχνολογίας διαθέτει νέα και περιβαλλοντικά βιώσιμη υβριδική τεχνολογία που θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμων και θα δείξει στον κόσμο ότι η υβριδική πρόωση σε μεγάλα πλοία είναι δυνατή.
To MS Roald Amundsen είναι το πρώτο από τα δύο υβριδικά πλοία Hurtigruten θα προσθέσει στο στόλο του τα επόμενα χρόνια. Οι εκπομπές κόβονται με ιστιοπλοΐα με ηλεκτρική πρόωση. Η πρωτοποριακή βιώσιμη τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 στα πλοία κατά 20%.
Ονομάστηκε μετά τον πρώτο άνθρωπο να διασχίσει την Ανταρκτική και να φτάσει στο Νότιο Πόλο, ο MS Roald Amundsen οδηγεί το δρόμο προς έναν ακόμα πιο βιώσιμο τρόπο ταξιδιού. Το πλοίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για ταξίδια σε πολικά ύδατα. Αποτελεί ένα άνετο basecamp στη θάλασσα – φέρνοντας τυχοδιώκτες από όλο τον κόσμο στους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς με τον πιο βιώσιμο τρόπο.
Οι τιμές δεν είναι για Ελληνικά βαλάντια αφού ξεκινούν από 5999 ευρώ και φτάνουν ως 9500 ευρώ ανά άτομο.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.