Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τρομακτικές εικόνες από φωτιά σε αεροσκάφος λίγη ώρα μετά την προσγείωσή του

Τρομακτικές εικόνες από φωτιά σε αεροσκάφος λίγη ώρα μετά την προσγείωσή του

Τρομακτικές ήταν οι εικόνες που δείχνουν τον εξοπλισμό προσγείωσης ενός αεροσκάφους Boeing 737 γεμάτου με κόσμο, που τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την προσγείωσή του σε αεροδρόμιο της Αιγύπτου.

Όπως αναφέρει το RT, το προσωπικό του αεροδρομίου έσπευσε να σβήσει τη φωτιά στην επιβατική πτήση, που ξέσπασε ελάχιστη ώρα αφού το αεροσκάφος «πάτησε» στο έδαφος.

Το Boeing που ανήκει στη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία της Ουκρανίας SkyUp, παρουσίασε προβλήματα κατά την προσγείωσή του στο Σαρμ Ελ Σέιχ, που είναι δημοφιλές θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα.

Την ώρα που το αεροπλάνο ολοκλήρωνε την τροχοδρόμησή του στον διάδρομο, ο εξοπλισμός προσγείωσης στην αριστερή πλευρά ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά έκαιγε για περίπου 1 λεπτό πριν το προσωπικό του αεροδρομίου τη σβήσει με πυροσβεστήρες.

Κανείς από τους 196 επιβάτες δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Αιτία της πυρκαγιάς φαίνεται να είναι διαρροή καυσίμων.

Embedded video

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.