Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Olympic Holidays| WTM 2019: Νέα προγράμματα για Αθήνα και ελληνικά νησιά

Olympic Holidays| WTM 2019: Νέα προγράμματα για Αθήνα και ελληνικά νησιά

Νέα tour με ξεναγό λανσάρει στην ελληνική ενδοχώρα το 2020 η Olympic Holidays, που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρίας, Carl Catterall, στην έκθεση WTM 2019 στο Λονδίνο.

Tα tour, τα οποία αποτελούν το πρώτο σχετικό προϊόν με ξεναγό, θα εμφανισθούν στη μπροσούρα του 2020 και θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρίας για κρατήσεις από τουριστικά γραφεία και ταξιδιώτες από τις 22 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, θα προσφέρονται 2 διαδρομές για ομαδικά tour με ξεναγό στην ελληνική ενδοχώρα που θα ξεκινούν από την Αθήνα για το καλοκαίρι του 2020.

Θα υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για 7, 8 και 4 διανυκτερεύσεις, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλες διαδρομές σε άλλους προορισμούς.

Η εταιρία κατέγραψε ζήτηση των ταξιδιωτών για εμπειρίες πέρα από τις διακοπές παραλίας, όπως το συνδυασμό πόλης και ορεινών περιοχών.

Πρόκειται για μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης της προσφοράς που περιλαμβάνει και νέους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2020, όπως τις Βαλεαρίδες, τη Μάλτα, την Τουρκία και την Αίγυπτο, όπου ο τουρ οπερέιτορ επιστρέφει, αλλά και προγράμματα στα ελληνικά νησιά, τα οποία θα παρουσιασθούν σε εξειδικευμένη μπροσούρα island-hopping στις 22 Νοεμβρίου.

Επίσης σχεδιάστηκε ιστοσελίδα για κρατήσεις island-hopping.

Στα νέα προγράμματα island-hopping, όπου υπάρχουν ήδη 3 στα ελληνικά νησιά που εισήχθησαν πέρυσι, περιλαμβάνονται 5 νέα τριών στάσεων και οκτώ νέα δύο στάσεων στην Ελλάδα, με νέα νησιά για το 2020 την Άνδρο, τον Πόρο, τις Σπέτσες και την Κάρπαθο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.