Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συμμετοχή της Aegeo Spas στην Xenia 2019

Συμμετοχή της Aegeo Spas στην Xenia 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Aegeo Spas, World Luxury Spa Awards Winner 2019 – Europe, στην έκθεση Xenia 2019. Ανάμεσα στους επισκέπτες που σταμάτησαν στο περίπτερο της Aegeo Spas ήταν και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης μαζί με την πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι είχαν μια σύντομη συνομιλία με τον επικεφαλής της Aegeo Spas, Ζαχαρία Χνάρη (φωτογραφία), για τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Η Aegeo Spas, ως η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας πανευρωπαϊκά, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό προάγοντας την κουλτούρα της ευεξίας σε μία χρονική στιγμή όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χνάρη: «ο Ήλιος και η Θάλασσα σε λίγο δεν θα φτάνουν για να διατηρήσουμε το προϊόν Τουρισμός στο υψηλότερο επίπεδο».

Παράλληλα, η Aegeo Spas με την απασχόληση 1.400 και πλέον εργαζομένων, προάγει το όραμα της και συμβάλλει στην καταπολέμηση της ανεργίας προσφέροντας εργασία σε νέες και νέους στο χώρο της ευεξίας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.