Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ακυρώσεις πτήσεων στην Ρουμανία! Ποιες χώρες επηρεάζονται;

Ακυρώσεις πτήσεων στην Ρουμανία! Ποιες χώρες επηρεάζονται;

Αρκετές ακυρώσεις πτήσεων στην Ρουμανία Λόγω των καιρικών συνθηκών και της έντονης ομίχλης. Ποιες χώρες θα επηρεαστούν από τις ακυρώσεις;

Δύο πτήσεις από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο του Σίμπιου και από το αεροδρόμιο του Σίμπιου σε προορισμούς της δυτικής Ευρώπης, από Κυριακή έως Δευτέρα το βράδυ, ακυρώθηκαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης, όπως τόνισε η εκπρόσωπος του αερολιμένα στη Ρουμανία, Αλεξάνδρα Πάκουραρ.

«Λόγω των δυσμενών μετεωρολογικών συνθηκών (χαμηλής ορατότητας εξαιτίας της ομίχλης) η πτήση Μόναχο-Σίμπιου, που θα έπρεπε να έχει αφιχθεί στη 1 τα ξημερώματα και η πτήση Σίμπιου-Μόναχο, που είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί στις 6.05 το πρωί, ακυρώθηκαν. Επίσης, η πτήση Λονδίνο-Σίμπιου, που είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί στις 3:00, έχει στραφεί προς το αεροδρόμιο της πόλης Κλουζ-Ναπόκα» εξήγησε η εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Επισήμανε επίσης ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν το πτητικό τους πρόγραμμα σε αεροδρόμια που δεν έχουν προβλήματα εξαιτίας της ομίχλης.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.