Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αερολιμενάρχης Ηρακλείου: “Αυτά ισχύουν από σήμερα”

Αερολιμενάρχης Ηρακλείου: “Αυτά ισχύουν από σήμερα”

Το τι ισχύει από σήμερα αποσαφήνισε ο Γιώργος Πλιάκας στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου. 

Ο έμπειρος αερολιμενάρχης αφού δήλωσε ότι όλο αυτό που ζει είναι πρωτόγνωρο ξεκαθάρισε:

“Από σήμερα όσοι έρχονται στα αεροδρόμια της Κρήτης υποχρεούται να  έχουν συμπληρώσει ένα Ευρωπαϊκό έντυπο άφιξης-διαμονής το οποίο θα παραδίδεται στις αρχές αερολιμενικού ελέγχου.

Αν δεν συμπληρωθεί δεν θα μπορεί να βγει από το αεροδρόμιο.Αυτό θα ζητηθεί από τις αρχές για να γίνονται έλεγχοι εάν μένουν σε καραντίνα ή όχι.Τούτο δεν ισχύει για επιβάτες εσωτερικού.

Αναφορικά με τους επιβάτες από Η.Β που ‘χάθηκαν’ κάπου στην Κρήτη ξεκαθάρισε ότι δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε στοιχεία διαμονής ως χτες.

Ο ίδιος μίλησε και για την αεροπορική κίνηση η οποία έχει μειωθεί περίπου κατά 70-80% και εκτιμούμε ότι θα μειωθεί περαιτέρω.Μάλιστα από τις επόμενες μέρες αρκετά αεροπλάνα της aegean που καθηλώνονται θα σταθμεύσουν στον αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Οι πτήσεις που θα εκτελούνται πλέον θα είναι δυο για Αθήνα και μια για Θεσσαλονίκη καθημερινά για την Αegean, ενώ η επιβίβαση και η αποβίβαση θα γίνεται χωρίς λεωφορεία όπως γινόταν ως σήμερα μιας και τις τελευταίες μέρες καταγράφηκαν περιστατικά συνωστισμού.”

Εν το μεταξύ υπάρχουν καταγγελίες  ότι τα πληρώματα καμπίνας στις πτήσεις δεν δείχνουν να τηρούν προληπτικά μέτρα ασφαλείας κάτι που εξοργίζει τους Έλληνες επιβάτες !

Kώστας Συλιγάρδος

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.