Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Υπουργός Τουρισμού : Από αυτή την κρίση μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί πιο έτοιμοι (video)

Υπουργός Τουρισμού : Από αυτή την κρίση μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί πιο έτοιμοι (video)

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2020 στο web tv του fonien.gr ο υπουργός τουρισμούς της χώρας κ. Χάρης Θεοχάρης.

Ο υπουργός σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης μίλησε στον Θάνο Κορομπύλια για την τρέχουσα κατάσταση, τα μέτρα ενίσχυσης από την πολιτεία προς τον κλάδο του τουρισμού και τους εργαζόμενους σε αυτόν, είπε πως θα είναι ευκαιρία να στραφούμε στον εσωτερικό τουρισμό, μίλησε για τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί από το Υποιυργείο για την επόμενη μέρα και τόνισε την προσωπική ευθύνη όλων μας ώστε αν ξεπεράσουμε την περίοδο αυτή.

Παραδέχτηκε ότι η οικονομία θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα και είπε πως αν μείνει όρθια η χώρα από υγειονομικής μεριάς τότε θα επανέλθει και οικονομικά πολύ ποιο ισχυρή.

Δεσμεύτηκε ότι από τις πρώτες προτεραιότητες θα είναι στην επόμενη μέρα για την Κρήτη οι υποδομές, ο ΒΟΑΚ, οι κάθετοι δρόμοι, το αεροδρόμιο στο Καστέλι και ακόμα πως η Κρήτη διαθέτει όλα τα στοιχεία ώστε η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ναι δείχνει πλέον δεδομένη.
Την συνέντευξη δε την έκλεισε με το δικό του αισιόδοξο μήνυμα.

 

Πηγή : fonien.gr

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.