EΚΘΕΣΕΙΣ

Έκθεση Philoxenia-Hotelia 2018(Pics)

“Χρυσή» χρονιά του ελληνικού τουρισμού, με νέο ρεκόρ αφίξεων που αγγίζει τα 33 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες, χαρακτήρισε το 2018 η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, κατά τα εγκαίνια των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia που  υλοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τον στόχο του εθνικού εκθεσιακού φορέα να αναδείξει την Philoxenia στη μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας του τουριστικού κλάδου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. Χαρακτήρισε δε το φετινό τουριστικό εκθεσιακό «δίδυμο» των Philoxenia-Hotelia ως το πιο διεθνές των τελευταίων 20 ετών.
Πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων οι βασικές τουριστικές περιφέρειες όπως η Κρήτη αλλά και το Νότιο Αιγαίο έδωσαν και πάλι δυναμικά το παρών καθώς και σημαντικές επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας.
Χορηγοί του προγράμματος των Hosted Buyers είναι η Ζορπίδης (Χορηγός των Μετακινήσεων), η Prima Holidays, το Grand Hotel Palace, το Hyatt, το Capsis Hotel και το Plaisir. Χορηγός του αφιερώματος All About Café είναι η ΜΕΒΓΑΛ. Χορηγός Φιλοξενίας του συνεδρίου της Philoxenia είναι η FRAPORT GREECE, Χορηγός Αερομεταφορών η ΕLLINAIR, Χορηγός των Coffee Break η CATERING SAMIOTAKIS, Χορηγός Μετακινήσεων η Taxi Mercedes Club .

Σχολιάστε