Uncategorized

Έλληνας ο νέος Sales & Marketing Manager της Ryanair

Ο κ. Νικόλαος Λάρδης ανέλαβε από σήμερα 11 Ιανουαρίου το τιμόνι του τμήματος Sales & Marketing για την Ανατολική Μεσόγειο της Ryanair.

Με προηγούμενη εμπειρία στην Airbnb και στην Booking.com ο κ.Λάρδης θα είναι επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και προώθησης της Ryanair τόσο για την Ελλάδα όσο και για άλλες έξι χώρες όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νέο μας συνεργάτη κ. Λάρδη στη θέση του επικεφαλής της ομάδας πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» ανέφερε η κ Κιάρα Ραβάρα , senior sales & Markting Manager, συμπληρώνοντας ότι η σημαντική γνώση και εμπειρία του νέου στελέχους θα συμβάλει ώστε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους να συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία των επιβατών και τον αριθμό των ταξιδιωτών της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την εταιρεία, η Ryanair ταξίδεψε περισσότερους από 129 εκατομμύρια επιβάτες μέσα στο έτος.

Από πλευράς του ο κ. Λάρδης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνεται μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο1 αεροπορικής εταιρείας της Ευρώπης από άποψη αριθμού επιβατών.

Παράλληλα στάθηκε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης τις οποίες αποκάλεσε κελιδί για την επιτυχία κάθε εταιρείας, και συμπλήρωσε πως ελπίζει στη συνεργασία της εταιρείας με όλα τα αεροδρόμια και τους φορείς της κάθε περιοχής για  την καλύτερη από κοινού δυνατή προώθηση της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Σχολιάστε