ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έμπρακτη υποστήριξη στη μάχη κατά του COVID-19 από το Metaxa Hospitality Group

Δωρεά για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του Εργαστηρίου Αναφοράς Κορωνοϊού του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Metaxa Hospitality Group, συμβάλλοντας έμπρακτα στο εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του COVID-19, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά με το ποσό των 30.000 ευρώ το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητές του για τη διενέργεια αξιόπιστων μοριακών ελέγχων.

 

Το Εργαστήριο, με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σουρβίνο, έχει οριστεί ως Εργαστήριο Αναφοράς Κορωνοϊού SARS-CoV-2 και καλείται να εκτελέσει, καλύπτοντας ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης, ένα πολύ μεγάλο αριθμό μοριακών τέστ για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού, γεγονός καταλυτικής σημασίας τόσο για τη Δημόσια Υγεία της Κρήτης, όσο και κατά την προσπάθεια σταδιακής επανεκκίνησης της οικονομίας και της κοινωνίας.

 

Παράλληλα, ο Όμιλος προχώρησε στη δωρεά 10 tablets στο Δημοτικό Σχολείο Καλεσσών, του Δήμου Μαλεβιζίου, για να αξιοποιηθούν από μαθητές στα εξ αποστάσεως μαθήματα.

 

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης, σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο για τον τουριστικό κλάδο, ενισχύουμε τις δυνατότητες του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19, καθώς και την τηλεκπαίδευση των μαθητών του τόπου μας. Στο Metaxa Hospitality Group, βάζουμε πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, έχοντας στο DNA μας την κοινωνική προσφορά. Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους. Ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Σχολιάστε