ΕΡΕΥΝΕΣ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ένα ελληνικό νησί στους 5 πιο εμπνευσμένους προορισμούς στον κόσμο για ανακαίνιση του σπιτιού

Ένα ελληνικό νησί είναι ανάμεσα στους πέντε καλύτερους προορισμούς στον κόσμο που ξεχωρίζουν για το στυλ διακοπών που προσφέρουν και μπορούν να εμπνεύσουν τους επισκέπτες τους να ανακαινίσουν το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα Booking.com, η παλέτα χρωμάτων που βρίσκει κανείς στη Μύκονο, αποτελεί αφορμή για μια εμπνευσμένη ανακαίνιση του σπιτιού του.

Με τα παραδοσιακά λευκά κυβικά σπίτια της, με τις επίπεδες στέγες και τις ξύλινες πόρτες και παράθυρα, η Μύκονος έχει μια μοναδική ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει ένα πλέον δημοφιλές παγκοσμίως στυλ – και συνιστά μια ελληνική απόδραση που σίγουρα θα εμπνεύσει τους ταξιδιώτες να υιοθετήσουν παρόμοια στυλ και χρώματα στα σπίτια τους, επισημαίνει η πλατφόρμα.

Αρκεί κανείς να εξερευνήσει τις εκκλησίες και τις παραλίες της, να περιηγηθεί στην Άνω Μερα και να κάνει μια στάση στο Μοναστήρι της Παναγιας Τουρλιανής που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και διαθέτει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική.

Για διαμονή προτείνεται το AC Village Christoulis, το οποίο μιμείται το κλασικό κομψό ελληνικό ντιζάιν με καθαρούς ασβεστωμένους τοίχους και πινελιές από έντονο μπλε στα έπιπλά του. Τα ευρύχωρα δωμάτιά του οδηγούν σε μια επιπλωμένη βεράντα και το ξενοδοχείο διαθέτει μια φανταστική πισίνα, pool bar και υδρομασάζ, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η παραλία Super Paradise βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, ενώ δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως οι ανεμόμυλοι της Μυκόνου και η ρομαντική γειτονιά της Μικρής Βενετίας, βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Όλα αυτά τα εκπληκτικά αξιοθέατα είναι ιδανικά για το 57%* των παγκόσμιων ταξιδιωτών που θέλουν να ταξιδέψουν σε τοποθεσίες που είναι ιδανικές για φωτογραφίες στο instagram, όπως προκύπτει από την έρευνα της Booking.com, «Travel Predictions 2023».

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι…

-Στοκχόλμη, Σουηδία

-Τόκιο, Ιαπωνία

-Fez, Μαρόκο

– Bibbona, Ιταλία

Σχολιάστε