ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ήρθαν οι ξενοδοχειακές κρατήσεις με κρυπτονομίσματα

H Pavilions Hotels & Resorts  γίνεται ο πρώτος διεθνής όμιλος μπουτικ ξενοδοχείων στον κόσμο που θα δέχεται κρυπτονομίσματα από οποιαδήποτε χώρα για κρατήσεις δωματίων.

Σε συνεργασία με τη βρετανική Coindirect, όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου θα δέχονται κρατήσεις με ασφάλεια μέσω ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως το Bitcoin, το Ethereum και άλλα 40 εικονικά νομίσματα.

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια πλατφόρμα για άμεσες και ασφαλείς πληρωμές με πάνω από 40 κρυφονομίσματα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδριτής της Coindirect, Jesse Hemson-Struthers. Αυτό είναι σημαντικός παράγοντας, πρόσθεσε, ώστε η The Pavilions Hotels & Resorts να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία πληρωμών end-to-end είναι ασφαλής, ευέλικτη και εύκολη για τους επισκέπτες της κατά την κράτηση των εμπειριών τους σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο  ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Pavilions Hotels & Resorts, Gordon Oldham, υπογράμμισε ότι αυτή η ευελιξία στις πληρωμές σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τη γαλήνη του νου για τους επισκέπτες αποτελεί το επόμενο βήμα στις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η Pavilions Residences, με ακίνητα προς πώληση στο Πουκέ και το Niseko, θα δέχεται κρυπτονομίσματα και για τις αγορές κατοικιών.

Πρόσφατα, η εταιρία ανακοίνωσε νέα ξενοδοχεία της στην Ταϋλάνδη, στο Palawan Island στις Φιλιππίνες, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των 14 προορισμών της σε όλο τον κόσμο, σε προορισμούς όπως το Πουκέ, το Μπαλί, τα Ιμαλάια, η Μονγκολία, το Niseko, το Άμστερνταμ, η Μαδρίτη, η Λισαβόνα και η Ρώμη.

Οι πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμες για απευθείας κρατήσεις στο κέντρο κρατήσεων κάθε ξενοδοχείου από τις 7 Ιουλίου του 2021. Στο μέλλον θα είναι διαθέσιμες και μέσω μηχανών αναζήτησης κρατήσεων.

Σχολιάστε