ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Οι επιβάτες το κατέταξαν στα πέντε χειρότερα της Ευρώπης

Αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης όμως περισσότεροι από 14.000 επιβάτες το κατέταξαν στα χειρότερα της Ευρώπης από πλευράς καθαριότητας και υποδομών.

Σε μια διόλου τιμητική λίστα βρίσκεται το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” καθώς σύμφωνα με τα reviews των επιβατών στην πλατφόρμα της Google, κατατάχθηκε στα πέντε χειρότερα της Γηραίας Ηπείρου.

Με μέσο όρο αξιολόγησης 2,7 και συνολικά 14.313 κριτικές οι επιβάτες που πέρασαν από το “Νίκος Καζαντζάκης” σχολιάζουν τα κακώς κείμενα του αεροδρομίου επκεντρώνοντας την κριτική τους στην έλλειψη καθαριότητας και υγιεινής στις τουαλέτες αλλά και στον συνωστισμό που παρατηρείται, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Μάλιστα μια πρόσφατη κριτική επιβάτη που χρησιμοποίησε τις τουαλέτες του αεροδρομίου Ηρακλείου ανήρτησε και φωτογραφίες όπου αναφέρεται στην παντελή έλλειψη καθαριότητας και υγιεινής.

Η αξία των σχολίων και των κριτικών αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι προέρχεται από το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τους χώρους του αεροδρομίου και ειδικά όταν το καλοκαίρι είναι μέσα στα μεγαλύτερα της Ευρώπης με την περισσότερη κίνηση.

Σχολιάστε