ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αποκλειστικό: 08/03/23 η πρώτη πτήση στο “Ν. Καζαντζάκης” για την τουριστική σαιζόν

Νωρίτερα από ποτέ, μόλις στις 8 Μαρτίου 2023 αναμένεται να προσγειωθεί σύμφωνα με τις πρώτες και συνάμα αποκλειστικές πληροφορίες μας η πρώτη «ξένη» πτήση απ’ ευθείας από το εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία) στον διεθνή αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Για μια ακόμα φορά το πρώτο αεροδρόμιο σε κίνηση στην Ελλάδα που μάλιστα ελέγχεται και διαχειρίζεται ακόμα από την Ελληνική πολιτεία παίρνει τα πρωτεία!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε.

Το αεροδρόμιο, παρά τις αντιξοότητες, την προχωρημένη ηλικία του, την αναμονή του για λουκέτο εν όψη της λειτουργίας του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι και τις επιθέσεις που κατά διαστήματα δέχεται, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των αερομεταφορέων.

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία Easy Jet αναμένεται να κάνει «ποδαρικό» φέτος με βάση τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγες μόλις ώρες στην διοίκηση του αερολιμένα.

Έτσι η τουριστική αυλαία ανοίγει και πάλι απ’ το Ηράκλειο και για την φετινή σαιζόν ως είθισται να συμβαίνει και απ’ ότι όλα δείχνουν ο πήχης μπαίνει ξανά ψηλά και μάλιστα νωρίτερα από ποτέ.
Κυνηγώντας τα μεγάλα νούμερα του 2022 και την αυξημένη κίνηση η πρόκληση είναι ξανά μπροστά για το αεροδρόμιο των ρεκόρ!

Κι αν «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται» ή «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» το Ηράκλειο και το αεροδρόμιο του παίρνει αμέσως κεφάλι στην κούρσα των αφίξεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας,ο πολύπειρος αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας και η ομάδα του, έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους από νωρίς προκειμένου να ανταποκριθεί και φέτος το σύστημα στις αυξημένες απαιτήσεις.

Ρεπορτάζ: Κώστας Συλιγάρδος

Σχολιάστε