EΚΘΕΣΕΙΣ

Αυλαία για τις τουριστικές εκθέσεις με την Κρήτη δυνατή (Pics&Video)

Η Κρήτη φωνάζει παρούσα σε τουριστική έκθεση στη Γερμανία που απευθύνεται σε ένα στοχευμένο ακροατήριο. Αντικείμενο είναι ο εναλλακτικός τουρισμός και η Κρήτη επιχειρεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα αναδεικνύοντας τα απαράμιλλης ομορφιάς μονοπάτια της, τα μνημεία της και πολλά ακόμη στοιχεία που δεν απευθύνονται στον μεγάλο όγκο επισκεπτών του μαζικού τουρισμού.

Το tour Natur, μια ιδιαίτερη έκθεση και καινούργια εμπειρία… αντικείμενο ο εναλλακτικός τουρισμός, 50,000 «πιστοί» επισκέπτες επαναλαμβανόμενοι άνω του 90%, απόλυτα στοχευμένοι, διαβασμένοι και συνειδητοποιημένοι για το αντικείμενο των διακοπών τους. Εκεί βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Περιφέρεια Κρήτης. Η καρδιά του Κρητικου Τουρισμού θα χτυπά στη Γερμανία ως την Κυριακή.

Παρούσα με υλικό και καταρτισμένο προσωπικό. Με χαρά είδαμε τη συμμετοχή του ΕΟΤ για πρώτη φορά, αλλά και άλλων Ελληνικών Περιφερειών που ρίχνουν βάρος στον εναλλακτικό τουρισμό (στη φωτογραφία με το επιτελείο τού ΕΟΤ Γερμανίας, αλλά και συναδέλφους από τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Δυτ. Μακεδόνιας και Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης).
Το περίπτερο της Κρήτης πλημμυρισμένο από μελλοντικούς επισκέπτες που φοράνε από σήμερα τον εξοπλισμό του (αρβυλάκια, σακίδια, κλπ) και τους περιμένουμε πλέον στον νησί μας. Ιδανικός χώρος για απ` ευθείας πωλήσεις, (οι Γερμανοί ψωνίζουν για τις διακοπές τους) και που οι κρητικοί επιχειρηματίες, είτε μεμονωμένα, ή μέσω των φορέων τους, θα μπορούσαν ενδεχομένως να αξιοποιήσουν στο μέλλον με τη συμμετοχή τους.

Σχολιάστε