ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δεν ικανοποίησαν τα στοιχεία επιβατικής κίνησης από Ρωσία της ΥΠΑ & FRAPORT για τα βασικά αεροδρόμια

Τα νούμερα της Ρώσικης αγοράς δεν είναι και τόσο καλά όσο θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν.

Του Κώστα Συλιγάρδου

Οι μεταβολές που κάποιοι περίμεναν έπεσαν στο κενό επιβεβαιώνοντας την ίδια ώρα τις δημοσιογραφικές θέσεις που σας έχει παρουσιάσει το Holidaynews.gr στο πρόσφατο παρελθόν,με σοβαρότητα από ανθρώπους της tez tour όπως ο Πρόεδρος και ο Γεν.Δντης της κ.κ Χαριτίδης και Απλαδενάκης αντίστοιχα, αλλά και ο κ.Ζαχαρίας Χνάρης της CHC HOTELS και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δντων Ξενοδοχείων Κρήτης κ Δημ Κουμπαράκης.

Όπως θα δείτε και στους πίνακες που ακολουθούν τα στοιχεία όχι μόνο δεν είναι θετικά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις καταγράφουν και αρνητικά πρόσημα.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες εκτιμήσεις που μας δόθηκαν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μας, οι μεταβολές δεν θα έχουν συναρπαστική εξέλιξη ούτε το επόμενο διάστημα με βάση το γεγονός ότι ο Αύγουστος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες κλινών ενώ για το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο τα “κουκιά είναι μετρημένα”.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες στα παρακάτων link:

Arrival statistics for Araxos airport 2017 vs 2016

Arrival statistics for Corfu airport 2017 vs 2016

Arrival statistics for Heraklion airport 2017 vs 2016

Arrival statistics for Rhodes airport 2017 vs 2016

Arrival statistics for Thessaloniki airport 2017 vs 2016

Σχολιάστε