ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ

Δυναμική παρουσία του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση Philoxenia 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Ηρακλείου στην Έκθεση Philoxenia 2022 στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και ο τιμώμενος Δήμος.

Από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η αντιπροσωπεία του Δήμου ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τουριστική δυναμική της πόλης καθώς και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη.

Τόσο το περίπτερο του Δήμου, στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες αλλά και βίντεο για το Ηράκλειο καθώς και προϊόντα του τόπου μας, όσο και οι παρουσιάσεις από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στα εγκαίνια της Έκθεσης, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Σισαμάκη στους Tour Operators, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά στο συνέδριο για τον αθλητικό τουρισμό, κέρδισαν τις εντυπώσεις και πλήθος θετικών σχολίων.

Ξεχωριστή ήταν και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου στο περίπτερο του Δήμου, με την Γεωργία Νταγάκη και τον Αντώνη Σαλούστρο να στήνουν ένα κρητικό γλέντι, στο οποίο έσπευσαν για να χορέψουν και να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα δεκάδες επισκέπτες της Έκθεσης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά: «Θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στην Philoxenia 2022 είχε πολλαπλά οφέλη, καθώς ήρθαμε σε επαφή με δεκάδες φορείς του τουρισμού από ολόκληρη την Ελλάδα και τους δείξαμε ότι το Ηράκλειο είναι ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός με πολύ μεγάλη τουριστική προοπτική.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη του Δήμου και όλους όσους συνεισέφεραν για να έχουμε αυτήν την άρτια παρουσία καθώς και τους διοργανωτές της ΔΕΘ που μας επέλεξαν να είμαστε εμείς ο τιμώμενος Δήμος.

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, μεθοδική δουλειά, ευρείες συνεργασίες και εξωστρέφεια συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε το Ηράκλειο να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται και στον τομέα του τουρισμού».

Σχολιάστε