ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Δυναμικό παρών του Δήμου Χερσονήσου στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

Ενίσχυση εξωστρέφειας, προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Χερσονήσου στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market WTM 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις που σηματοδοτεί την αφετηρία των τάσεων που δημιουργούνται στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη καθώς συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα «ραντεβού» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Η συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου ήταν δυναμική στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και ανάπτυξης σχέσεων με σημαντικούς φορείς και παράγοντες της τουριστικής αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τον Δήμο Χερσονήσου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Αναστασάκης και ο Ιωάννης Ζαχαριουδάκης οι οποίοι είχαν επαφές με στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής
αγοράς και πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις για την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου.
Στην έκθεση τουρισμού World Travel Market WTM 2022 εντάσσεται και η πρώτη εμφάνιση του νέου περιπτέρου του ΕΟΤ, που θα αποτελεί τη βάση για τις εκδηλώσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και  στις μελλοντικές τουριστικές εκθέσεις.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του Δήμου Χερσονήσου στην έκθεση του Λονδίνου ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε :
«Συμμετείχαμε σε ένα ακόμη κορυφαίο, διεθνές τουριστικό ραντεβού επιδιώκοντας την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την περαιτέρω διείσδυση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Χερσονήσου είχε επαφές με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς επικοινωνώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, την πολιτιστική κληρονομιά, τα ξεχωριστά μονοπάτια, τη μοναδική γαστρονομία αλλά και γενικότερα τις δυνατότητες προσέλκυσης επισκεπτών 12 μήνες το χρόνο. Η παρουσία του Δήμου Χερσονήσου στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου αποτελεί συνέχεια ενός στοχευμένου στρατηγικού σχεδιασμού προσέλκυσης ποιοτική τουρισμού στον τόπο μας».

Σχολιάστε