ΕΡΕΥΝΕΣ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ελληνικό νησί στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων – Το καλύτερο της Ευρώπης!

Ποιο ελληνικό νησί διακρίθηκε στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων ταξιδιωτών ως το καλύτερο της Ευρώπης και μάλιστα με διαφορά; Απόκοσμο τοπίο και μοναδική θέα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο με τα υπέροχα νησιά της αλλά και με τους ηπειρωτικούς προορισμούς της, να κερδίζουν με διαφορά τις εντυπώσεις.

Σαντορίνη καλύτερο νησί στην Ευρώπη

Για άλλη μία φορά λοιπόν ένα πανέμορφο ελληνικό νησί τοποθετείται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων ταξιδιωτών ως το καλύτερο της Ευρώπης στα βραβεία «Global Traveller» της FXExpress 2020, που διοργανώθηκαν διαδικτυακά στις 14 Δεκεμβρίου.

Σαντορίνη, το “καλύτερο νησί της Ευρώπης”

Η Σαντορίνη διακρίθηκε για 7η κατά σειρά φορά ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και απέκτησε τον τίτλο «Best Island in Europe» των βραβείων «Leisure Lifestyle Awards». Όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια εταιρεία, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στο τεύχος Δεκεμβρίου του «Global Traveller» και θα αναρτηθούν στους ιστοτόπους: globaltravelerusa.com, trazeetravel.com και webfamily.com.

Σαντορίνη καλύτερο νησί για Ευρωπαίους

Φυσικά καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί η βράβευση της Σαντορίνης, καθώς είναι ένας προορισμός πολυαγαπημένος ανά τον κόσμο, με τα υπέροχα τοπία της, τη φιλοξενία των κατοίκων της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της σε όλα τα επίπεδα να πρωτοστατούν στα θετικά σχόλια των τουριστών και των επισκεπτών της.

Γιατί πρέπει να την επισκεφθείτε

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας είναι και η Σαντορίνη. Και δεν το λέμε μόνο εμείς… αλλά ολόκληρος ο πλανήτης. Αφιερώματα πρωταγωνιστούν στα ξένα ΜΜΕ, με τις φωτογραφίες του νησιού να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Σαντορίνη το βράδυ

Βάλτε την στην ταξιδιωτική σας λίστα

Πολλοί οι λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων:

– Το ηλιοβασίλεμα. Δεν υπάρχει σάιτ στο εξωτερικό που έστω και μια φορά, η μαγική του εικόνα να μην πρωταγωνιστεί στα θέματά του.

– Οι πανέμορφες άκρως εντυπωσιακές παραλίες. Κολυμπήστε στην Κόκκινη παραλία και στη Βλυχάδα.

– Αναχωρήστε με καραβάκι για μια ημερήσια περιήγηση στο Ηφαίστειο (Νέα Καμένη) και στη Θηρασσιά

– Απολαύστε τη μοναδική Οία, το Ημεροβίγλι και το Φηροστεφάνι.

– Απολαύστε την κουζίνα της και γευτείτε το κρασί της.

Σχολιάστε