Uncategorized

Επίσκεψη Εσθονών δημοσιογράφων στην Κρήτη

Οκτώ Εσθονοί δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Βαλτικής χώρας, επισκέφθηκαν την Κρήτη, προκειμένου να καταγράψουν την τουριστική κίνηση και την πορεία της σεζόν αλλά και την διαχείρηση της πανδημίας Covid 19.

Το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδας της TEZ tour Μανόλης Απλαδενάκης, ανέφερε πως οι δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στην Κρήτη φιλοξενούμενοι της TEZ tour προκειμένου να καταγράψουν την τουριστική κίνηση και την πορεία της σεζόν σε σχέση και με την διαχείριση της πανδημίας Covid 19.

Οι δημοσιογράφοι απεύθυναν ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της Περιφέρειας Κρήτης και του κεντρικού κράτους στην πανδημία ενώ ενημερώθηκαν από τον Σταύρο Αρναουτάκη για τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τον εμβολιασμό και την στήριξη του τουριστικού τομέα στο νησί.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης πρόσφερε στους δημοσιογράφους υλικό προβολής για την Κρήτη.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Bασίλης Λαμπρινός τους υποδέχτηκε στην αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος», τους μίλησε για την ιστορία της πόλης και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις τους αναφορικά με την πανδημία, τον εμβολιασμό και τα μέτρα που λαμβάνονται και την ασφάλεια των επισκεπτών.
 Στην Κρήτη έχουν σειρά επαφών θέλοντας να ενημερωθούν και να καταγράψουν την κατάσταση αναφορικά με την πανδημία COVID-19.

 

Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μαλεβυζίου, Μενέλαος Μποκέας, όπου τους παρέθεσε κρητικό γεύμα στο εστιατόριο “Waves” στην Αμμουδάρα.

Σχολιάστε