Uncategorized

Επιστρέφει στην Κρήτη μεγάλος tour operator της Δανίας

Μετά απο 12 χρόνια ξεκινά νέο πρόγραμμα για την επόμενη θερινή περίοδο

Με επιτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες της El Greco Tours, να προσελκύσει τον tour operator Folke Ferie να ξεκινήσει νέο πρόγραμμα στα Χανιά κατά την θερινή σαιζόν 2021.

Η επιμονή της El Greco Tours έδωσαν τέλος στα 12 χρόνια απουσίας της Folke Ferie από την Κρήτη.

Επίσης, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της εταιρείας, για την υλοποίηση του χειμερινού προγράμματος της σαιζόν 2022-23, με long stayers από την Δανία και την υπόλοιπη Σκανδιναβία. Η Folke Ferie, τρέχει με μεγάλη επιτυχία αυτού του είδους τα προγράμματα (χειμερινούς long Stayers) εδώ και χρόνια, τόσο στην Μάλτα, όσο και στην Τενερίφη.

Η El Greco Tours, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της από το 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει δημιουργήσει το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και στην Ιθάκη.

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε στις 18/02/21 και ώρα 11:00 πμ που έλαβε χώρα η διαδικτυακή εταιρική παρουσίαση της El Greco Tours. Η συνάντηση αυτή, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Μάρκο Μαργιολάκη, έτυχε ευρείας αποδοχής με καλεσμένους από όλους τους κλάδους του τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Στην παρουσίαση αυτή, ο κ. Μάρκος Μαργιολάκης, έκανε μία αναφορά στην ίδρυση της εταιρείας και το έργο της μέχρι σήμερα καθώς και στα δυνατά σημεία αυτής που της επέτρεψαν να αναπτυχθεί ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Κατόπιν προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο συνδέοντας το παρελθόν με τον μέλλον της εταιρείας, ενώ ο κ. Χρήστος Βασιλείου, επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας, ανέπτυξε την όλη ιδέα εξέλιξης της εταιρικής ταυτότητας και παρουσίασε το νέο λογότυπο. Κατόπιν ο κ. Μαργιολάκης ανέπτυξε την φιλοσοφία της εταιρείας και παρουσίασε τα μελλοντικά επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας για την Ελλάδα και Κύπρο.

Η El Greco αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία, φροντίζοντας να εκμεταλλευτεί τον ‘χαμένο χρόνο’ σχεδιάζοντας τα επόμενα, δυναμικά της βήματα. Η παρουσίαση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ των παρουσιαστών και των παρευρισκομένων δίνοντας το στίγμα της ισχυρής θέλησης και ικανότητας της εταιρείας για ανάπτυξη και επενδύσεις.

Η El Greco Tours, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της, κ. Μάρκο Μαργιολάκη, επιθυμεί και δια του παρόντος να ευχαριστήσει, και πάλι, τους παρευρισκόμενους για τον χρόνο και εμπιστοσύνη που της έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν.

 

https://youtu.be/nJusyyEqLsQ

Σχολιάστε