Uncategorized

ΕπιχειρήσειςΑπευθείας πτήση Ηράκλειο – Φρανκφούρτη από τη Lufthansa

Nέα πτήση Ηράκλειο-Φρανκφούρτη θα πραγματοποιεί η Lufthansa από τον Απρίλιο 2019.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε το νέο δρομολόγια που θα συνδέει το Ηράκλειο της Κρήτης με τη Φρανκφούρτη. Η πτήση θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου 2019 και θα εκτελείται κάθε Σάββατο, ενώ θα αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 17.00 και θα προσγειώνεται στη Φρανκφούρτη στις 19.15. Αντιστοίχως, το δρομολόγιο Φρανκφούρτη –Ηράκλειο θα εκτελείται την ίδια ημέρα στις 12.10 και θα προσγειώνεται στο Ηράκλειο στις 16.15.

Η εν λόγω σύνδεση περιλαμβάνεται και πάλι στο πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa έπειτα από 18 χρόνια κι έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον δρομολόγιο της εταιρείας Ηράκλειο – Μόναχο.

Ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Το Ηράκλειο είναι το σύγχρονο οικονομικό κέντρο της Κρήτης και μία πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση. Παράλληλα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης και δυνατές εμπειρίες που ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Από το 2015 η Lufthansa εξυπηρετεί το Ηράκλειο από τον κόμβο του Μονάχου. Σήμερα, με χαρά ανακοινώνουμε ότι την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Κρήτης προστίθεται στο πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Η απόφαση αυτή απορρέει από τις θετικές εκτιμήσεις του Ομίλου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Ηρακλείου ως σημείο αναφοράς του κρητικού τουρισμού. Οι επιβάτες μας από το Ηράκλειο της Κρήτης θα μπορούν πλέον και μέσω του μεγαλύτερου κόμβου μας στη Φρανκφούρτη να έχουν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa που καλύπτει περισσότερους από 270 προορισμούς σε 105 χώρες. Αυτή είναι μια ακόμη επιτυχία του Ομίλου στην Ελλάδα και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε όλους τους ταξιδιώτες στη νέα μας πτήση τη φετινή άνοιξη», κατέληξε.

sofokleousin.gr

Σχολιάστε