ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ερωτηματικά για την μη συμμετοχή του Αγίου Νικολάου στα Ποσειδώνια

Μια αναφορά που δημιούργησε δημόσια αίσθηση και ερωτηματικά προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αγ.Νικολάου με αφορμή την απουσία του δήμου στα Ποσειδώνια.

“Posidonia Sea Tourism Forum.
Ένα σημαντικό συνέδριο για την Κρουαζιέρα, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα. Εκεί, οι σημαντικότερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως, παρουσιάζουν την κατάσταση και τις προοπτικές της Κρουαζιέρας, ενώ γίνονται χρήσιμες επαφές. Από τον Άγιο Νικόλαο, Δήμο ή Λιμενικό Ταμείο, συμμετείχε κάποιος;”

Μιλώντας στο Ραδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο ο κ. Κουνενάκης εξέφρασε την εντονότατη ανησυχία του για το τι γίνεται στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, καθώς και για το ποιος είναι ο ρόλος του συμβούλου κρουαζιέρας Ιωάννη Μπρά που κρατά στα χέρια του την διαχείριση της κρουαζιέρας στο συγκεκριμένο λιμάνι σήμερα που αυτό παρουσιάζει πτώση στις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων.

Η ανησυχία στην τοπική κοινωνία είναι έκδηλη εδώ και καιρό και το holidaynews.gr είχε από καιρό αναδείξει το θέμα (δείτε εδώ).

Με δηλώσεις του σήμερα ο κ. Κουνενάκης ζήτησε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε ο Δήμος να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην κρουαζιέρα και δεσμεύτηκε για τις περαιτέρω ενέργειες του.

Σχολιάστε