Uncategorized

Ηλεκτρονική κοπή πίτας από το Ferias Travel

Μπορεί να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε όπως παλιά, μπορεί η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας φέτος να είναι δύσκολη ωστόσο κάποιες ομάδες δεν χάνουν ποτέ την όρεξη να συνεχίζουν την καθημερινότητα τους και τα έθιμα ακόμα και υπό αυτές τις δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες.

Έτσι, μια ξεχωριστή βασιλόπιτα έκοψαν οι άνθρωποι του Ferias Travel φέτος λόγω της Πανδημίας και των περιορισμών που επιβάλει.

Η διαδικασία έγινε διαδικτυακά οι ευχές τηλεφωνικά και τα δώρα ( που δεν ήταν και λίγα ) δόθηκαν χέρι χέρι, με μάσκα και χωρίς αγκαλιές αλλά με την ευχή, ” σύντομα αυτή η περιπέτεια να τελειώσει ” 

Η Στέλλα Βούρδουλα, ψυχή και επικεφαλής του γραφείου, ακούραστη και πάντα χαμογελαστή δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει αυτή η συγκυρία και να αφήσει στο περιθώριο ήθη και έθιμα.

Όσοι κέρδισαν το ηλεκτρονικό φλουρί ( ΜΑΡΤΙΝΑ ΣΕΡΜΠΟΒΑ, ΓΙΟΥΛΗ ΓΚΑΡΑΛΗ, ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΕΛΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΒΙΒΗ, ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΜΑΥΡΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΛΓΑ ) μέσα από μια πρωτόγνωρη διαδικασία,  έλαβαν ιδιαίτερα δώρα από γνωστά τοπικά καταστήματα και επιχειρήσεις ( ELECTRONETΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ –ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και MOCANNELLA – NutsChocolatesCoffeeGifts ).

Η στήλη τους εύχεται κάθε τι καλό και γρήγορη επιστροφή στην επιχειρηματική και όχι μόνο κανονικότητα, αλλά και στα ταξίδια που τόσο μας έχουν λείψει.

Και του χρόνου !

Eισκεφτείτε το site του Ferias Travel:

http://www.feriastravel.gr/

Και στο Facebook:

https://www.facebook.com/creteferiastravel

Σχολιάστε