Uncategorized

Η Βαλένθια παίζει μπάλα … στην Ελούντα !

Το Camp θα πραγματοποιηθεί​ σε συνεργασία με τον Global Premiere Soccer, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στον κόσμο!

Το Camp θα πραγματοποιηθεί στα ξενοδοχεία Elounda Peninsula και Porto Elounda Golf & Spa Resort σε συνεργασία με τον Global Premiere Soccer, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στον κόσμο!

Το Valencia Soccer School Camp θα λειτουργήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2018 και θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 16 ετών. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Camp θα εισαγάγει επίσης ένα «πρόγραμμα νηπιαγωγείου» για νέους επισκέπτες ηλικίας 3 έως 6 ετών.

Στο Camp τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις αξίες της ομάδας της Βαλένθια στο πνεύμα της ομαδικής συνεργασίας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, απευθείας από τους επαγγελματίες του συλλόγου. Επιπλέον, 2 παιδιά που θα συμμετέχουν στο camp μπορούν να κερδίσουν 2 εισιτήρια το καθένα για έναν αγώνα της Valencia CF, και μια περιήγηση στο γήπεδο έχοντας την ευκαιρία να συναντήσουν τους παίκτες.

΄Το Valencia Club de Futbol είναι από τα παλαιότερα και πιο επιτυχημένα ισπανικά και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά κλαμπ έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιες διοργανώσεις

Το Valencia Soccer School Camp στα ξενοδοχεία Elounda SA Hotels & Resorts θα λειτουργήσουν από το Μάη ως τον Οκτώβριο.

Σχολιάστε