ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Celestyal Cruises διακρίνεταιγια 8η συνεχόμενη χρονιά στα Tourism Awards 2021

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν στα Tourism Awards 2021, αποσπώντας τέσσερα σημαντικά βραβεία (1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα) και αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε επιβάτη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αναγνωρίστηκε με χρυσό βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία «Στρατηγική́ Επένδυση/ Συνεργασία/ Ανάπτυξη», επενδύοντας στην προσθήκη ενός νέου, σύγχρονου μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου με έμφαση στην εμπειρία των επισκεπτών, για την ανανέωση της διαδικτυακής της παρουσίας καθώς  και για την αναδιάρθρωση του συστήματος κρατήσεων. Παράλληλα, η εταιρεία επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου (Silver Award) στην κατηγορία «Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης/ Δράσεις ΕΚΕ» για την πλήρη δέσμευσή της στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Αρωγός της Πολιτικής Προστασίας και των Υγειονομικών Αρχών, προσέφερε 5,5tn  τροφίμων στην τοπική κοινωνία του Πειραιά, 12.000 χειρουργικές μάσκες και 1.100Lt αντισηπτικών στο Γ.Ν.Ε. «Νίκαιας», 50 κρουαζιέρες σε νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά, αλλά και ειδικές εκπτώσεις στους «ήρωες της πρώτης γραμμής». Επιπλέον, αναγνωρίστηκε η επιτυχημένη ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας με έμφαση την προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της εταιρείας, με χάλκινο βραβείο (Bronze Award) στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding».

Τέλος, μέσα σε μία ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία, λόγω της πανδημίας και με τη λειτουργία της κρουαζιέρας να βρίσκεται σε αναστολή, η Celestyal Cruises αντέδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά και για αυτό αναγνωρίστηκε με ακόμα ένα χάλκινο βραβείο (Bronze Award) στην κατηγορία «Προστασία του φιλοξενούμενου/ Προστασία του προσωπικού» για τις άμεσα οργανωμένες δράσεις υποστήριξης και ενημέρωσης των εργαζομένων σε θέματα υγιεινής ασφάλειας καθώς και  προγράμματα ψυχο-συναισθηματικής ενίσχυσης και τη ευεξίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την βράβευσή μας στα Tourism Awards 2021. Είναι αποτέλεσμα σκληρής, ομαδικής δουλειάς και είμαστε περήφανοι, που οι προσπάθειές μας ανταμείφθηκαν και αναγνωρίζονται για ακόμη μια χρονιά από έναν διαχρονικό θεσμό, όπως είναι τα Tourism Awards, καθώς αποσκοπούμε σε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο και εξέλιξη, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλονΣτο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η μοναδική ελληνική κληρονομιά, επενδύοντας στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και στρέφοντας, όλοι μαζί, τη ματιά μας στην επόμενη ημέρα, μετά την κρίση της πανδημίας.» δήλωσε ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises.

Tα βραβεία Tourism Awards 2021, τα οποία διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications και πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), αποτελούν πλέον θεσμό στο χώρο του Τουρισμού, καθώς για 8η συνεχόμενη χρονιά βραβεύουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες στον κλάδο, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές που υποβάλλονται κάθε χρονιά. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν στις 3  Ιουνίου, με τις βραβευμένες εταιρείες να έχουν επιλεγεί από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, μέσα από ένα αξιοκρατικό, διαδικτυακό σύστημα αξιολόγησης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το κύρος των Βραβείων.

Σχολιάστε