ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Emirates απέσπασε τρεις χρυσές διακρίσεις για το επίπεδο ασφάλειας των υπηρεσιών της

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Emirates απέσπασε διακρίσεις σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα βραβεία «Royal Society for the Prevention of Accidents (RoSPA)».

Η Emirates απέσπασε χρυσά βραβεία σε τρεις κύριες κατηγορίες: Ασφάλεια Στόλου, Υγεία & Ασφάλεια, καθώς και Ασφάλεια στην Ψυχαγωγία, αποτελώντας τη μόνη αεροπορική εταιρεία που διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επιπλέον, η oμάδα της Emirates (στη Μέση Ανατολή) διακρίθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια ως Ομάδα της Χρονιάς, όσον αφορά την Υγεία και την Ασφάλεια. Η διάκριση αυτή επιβράβευσε τα απτά αποτελέσματα στις επιδόσεις της ομάδας σχετικά με την ασφάλεια των λειτουργιών, για τα συστήματα διακυβέρνησης υγείας και ασφάλειας καθώς και για τα εκτεταμένα μέτρα προφύλαξης κατά της νόσου COVID-19 για την προστασία των ανθρώπων της, αλλά και των πελατών της.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Emirates διαχειρίζεται έναν στόλο με περισσότερα από χίλια οχήματα για τη μεταφορά επιβατών και πληρώματος καμπίνας, καθώς και άλλων εργαζόμενων από και προς τον χώρο εργασίας, πραγματοποιώντας ετησίως 2,5 εκατομμύρια οδικά ταξίδια κατά μέσο όρο – υπό κανονικές συνθήκες. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θέτει στους παρόχους υπηρεσιών πρότυπα και πρωτόκολλα για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των premium επιβατών της από και προς το αεροδρόμιο, ως μέρος της υπηρεσίας της Emirates Chauffeur Drive.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα για το πλήρωμα καμπίνας της Emirates είναι η μοναδική υπηρεσία μεταφοράς από τους χώρους διαμονής τους προς το αεροδρόμιο. Οι πιλότοι της Emirates μεταφέρονται με σοφέρ από και προς τοv χώρου διαμονής τους και του αεροδρομίου ενώ και το προσωπικό εδάφους τόσο της Emirates όσο και του dnata μεταφέρεται επίσης από και προς την εργασία.

Το RoSPA (the Royal Society for the Prevention of Accidents) είναι ένας οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο που επικεντρώνεται στην προώθηση και διευκόλυνση της υγείας και ασφάλειας στον χώρο εργασίας, καθώς και της ασφάλειας στο δρόμο, στο σπίτι, στις δραστηριότητες αναψυχής και στην εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.

Τα ετήσια βραβεία RoSPA αξιολογούνται από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, με αυστηρές προδιαγραφές που απαιτούν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στις επιδόσεις κάθε συμμετέχοντα αναφορικά με τα συστήματα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου εκτιμήσεων κινδύνου, ελέγχου ασφάλειας και πρωτοβουλιών εκπαίδευσης για την ασφάλεια.

Για το 2022, υπήρξαν περισσότερες από 2,000 υποβολές συμμετοχών από εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε